Leerlingen Rotterdam ontdekken maritiem verleden

26 juni 2024

Om het bezoek van de leerlingen van OBS de Kameleon uit Rotterdam naar het Maritiem muZEEum Vlissingen mogelijk te maken, hebben wij het busvervoer geregeld en gesponsord. Een speciale dank aan JINC voor het leggen van het contact met deze school en het muZEEum voor de interessante rondleiding gegeven door jullie enthousiaste gidsen!

Leerlingen bezoeken vanuit sponsorschap The Safety Network het Maritiem muZEEum in Vlissingen

De leerlingen hebben niet alleen genoten van een leerzame dag, maar hebben ook meer inzicht gekregen in het rijke maritieme verleden en de carrièremogelijkheden binnen deze sector.

Ons MVO-thema is 'Veiligheid en Toegankelijkheid'. Daarom steunen we initiatieven zoals JINC en het Maritiem muZEEum, die bijdragen aan de toegankelijkheid voor iedereen, ongeacht hun achtergrond.

Bij The Safety Network geloven we in maatschappelijk verantwoord ondernemen als een essentieel onderdeel van duurzaam ondernemerschap. Door onze middelen en expertise in te zetten, willen we een positieve impact hebben op de samenleving.

Leerlingen van OBS de Kameleon uit Rotterdam leren in Maritiem muZEEum Vlissingen meer over de banen in de maritieme sector, mede dankzij de samenwerking tussen JINC en The Safety Network
Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op