Blik op Veiligheid Podcast

1 oktober 2024

In voorbereiding op de Veiligheidsdag, die op woensdag 13 november 2024 plaatsvindt, zijn Gina Doekhie en Peter Blangé geïnterviewd voor de Blik op Veiligheid podcast.

Gina Doekhie, specialist in cybercrime, richt zich op de gevaren van digitale dreigingen voor bedrijven. Ze legt uit waar bedrijven scherp op moeten zijn om zich te beschermen tegen deze groeiende dreiging.

Peter Blangé, voormalig topcoach, bespreekt hoe leiderschap en teambuilding bijdragen aan het bevorderen van veiligheid binnen teams. Zijn inzichten over samenwerking en vertrouwen sluiten naadloos aan op het overkoepelende thema veiligheid.

De podcasts van Gina is online te beluisteren en die van Peter is in november beschikbaar. De sprekers bieden een unieke kijk op hoe je veiligheid concreet en tastbaar kunt maken binnen je organisatie.

Wat kun je verwachten van de podcast met Gina?
➡️ Hoe bedrijven zich kunnen voorbereiden op cyberaanvallen.
➡️ Het belang van bewustwording en training van medewerkers.
➡️ Praktische tips om schade te beperken en aanvallen te voorkomen.

Gina heeft een dubbele Master in Artificial Intelligence en Forensic Science. Na zeven jaar bij Fox-IT maakt ze sinds september 2019 deel uit van het Cybercrime Team van de Nederlandse Politie in Den Haag. Als Gerechtelijk Deskundige is ze actief in zowel strafrecht als civiel recht.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op